KDO SMO?
 

Poslanstvo  -  naš cilj

Ustvariti karseda popoln sistem, ki do potankosti simulira kajenje tobačne cigarete, vendar pa brez številnih negativnih učinkov, povezanih z izgorevanjem papirja in tobaka.

Izgradnja svetovne DISTRIBUCIJSKE VERIGE specializiranih prodajaln, ki našim strankam ponujajo naše izdelke s kompetenco in integriteto.

 


 

Vizija  -  naša moč

Vodilni svetovni oblikovalec, proizvajalec in distributer najboljših elektronskih cigaret na svetu.

Široka ponudba najbolj varnih in tehnološko najbolj dovršenih izdelkov ter s tem tudi ponudba najboljše in najbolj varne izkušnje netobačnega kajenja na svetu.

Pospešeno vlaganje  v raziskave in razvoj, s ciljem doseganja stabilnosti ponudbe in inovativnosti produktov v preveč razgibanem in zaenkrat, slabo reguliranem tržišču elektronskih cigaret.

Poudarek damo na varnost. Svoje izdelke konstantno testiramo in s tem zagotavljamo končnemu potrošniku najvišje standarde kakovosti, zanesljivosti in varnosti.

Ekskluziven italijanski dizajn, ki poudarja edinstvenost naših izdelkov.

 


 

Realnost  -  vaše zaupanje

OVALE INDUSTRIES  je nosilec največjega števila patentov v industriji elektronskih cigaret.

Največji poudarek, pri svojem delovanju,  namenjamo varnosti in neoporečnosti pri posameznih komponentah, ki sestavljajo naš končni produkt. Izbiramo le najboljše materiale in proizvodne tehnologije ter izvajamo obsežna LABORATORIJSKA TESTIRANJA IN ANALIZE, preden karkoli izdamo na trg.

Elektronske cigarete OVALE so torej varne in zanesljive, nenazadnje pa je zanje značilen tudi ekskluzivni italijanski dizajn, ki daje elektronskim cigaretam OVALE poseben pečat, edinstven in poželjiv izgled.

Zavedamo se, da trženje tako specifičnih izdelkov, kot so elektronske cigarete, potrebna prisotnist FIZIČNE PRODAJALNE z izkušenim osebjem, ki se strankam zna posvetiti ter jim svetovati med, pred in tudi po nakupu.

 

 


Ste vedeli, da....


     ... je Ovale prvo in zaenkrat edino podjetje v panogi elektronskih cigaret, ki je uspešno pridobilo certifikat ISO 9001?


 

 

V tej kategoriji ni izdelkov.
payment methods
Copyright (c) 2001 - 2014 EgoVapo d.o.o. Vse pravice pridržane.